ORDU / KORGAN - Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz verilmek üzere Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanarak gönderilen  yardımcı kaynak kitaplar öğrencilerimize dağıtıldı.

Ekm

Rehber öğretmenimiz Melek ALAN tarafından öğrencilerimize akran zorbalığı ,şiddet ve baskı kurma ile ilgili seminer verildi. Akran zorbalığına maruz kalan öğrencilerin izleyecekleri yol ve zorbalık yapan öğrenciler için yasal önlemler anlatıldı.

Ekm

Müdür yardımcılarımız D.Mehmet Balaban ve Şahin Yoldaş tarafından okul servislerimiz denetlendi.Gerekli uyarılar servis şoförlerine yapıldı.

Ekm

Korgan Kitap Fuarı  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.Öğrencilerimiz kitap fuarını gezerek kitapları inceledi.

Ekm

Okulumuzda ''Deprem ve yangına karşı personel tahliye tatbikatı'' yapıldı.Öğrencilere deprem ve yangın sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verildi.

Ekm

Değerler kulübü temsilci öğretmenimiz Elanur Sümertaş Boyluğ tarafından velilerimize ÇEDES hakkında tanıtım toplantısı yapılmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Mrt

e-Twinning kapsamında okulumuzunda ortağı olduğu 'Hayata Hazırım/I'm Ready For Life' projemiz başlamıştır.Projeye Türkiyen 9 ortak katılmıştır. Diğer ülkelerden Romanya proje ortağımızdır. Ordu, Mardin, Manisa, Elazığ, Konya, Samsun, Gaziantep illerinden de yürütülecek olup projeyi Ordu ilinden okulumuz yürütecektir. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Selma Dede'nin ortağı olduğu projenin hedefi: gelecek için çevreye duyarlı, hayata bakış açısı gelişmiş, geçmişine ve geleceğine sahip çıkan, sorumluluk sahibi, ahlaki değerleri yüksek ve el becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Proje sonunda; özgüveni yüksek, ahlaki değerleri gelişmiş, sorumluluk bilinci yükselmiş, kendi öz kültürüne sahip çıkan, ailesi ve çevresiyle güçlü bağ kurabilen, geçmişini anlayıp yorumlayan ve geleceğe hazır bireyler olmaları beklenmektedir. Ortak proje takvimi planlanmakta ve yapılan çalışmaların yer aldığı sanal sergi yapılacaktır.

Haz

Listede yer alan derslerden sorumlu geçen ya da 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk döneminde bu derslerden kalan 12. sınıf  öğrencilerimizin mezun olabilmek için bu sınavlardan başarılı olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde mezun olabilmeleri için 2020 yılının Eylül ayında tekrar bu sınavlarına girip başarılı olmaları gerekir.

UZAKTAN EĞİTİM PAZARTESİ GÜNÜ 09.00'DA BAŞLIYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullar uzaktan eğitime geçti. İlkokul ortaokul ve liselerin uzaktan eğitim ders programı açıklandı. Açıklanan program Eğitim Bilişim Ağı'nın (EBA) yanı sıra TRT'den de yayınlanacak.