ORDU / KORGAN - Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Hayata Hazırım/ I'm Ready For Life

e-Twinning kapsamında okulumuzunda ortağı olduğu 'Hayata Hazırım/I'm Ready For Life' projemiz başlamıştır.Projeye Türkiyen 9 ortak katılmıştır. Diğer ülkelerden Romanya proje ortağımızdır. Ordu, Mardin, Manisa, Elazığ, Konya, Samsun, Gaziantep illerinden de yürütülecek olup projeyi Ordu ilinden okulumuz yürütecektir. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Selma Dede'nin ortağı olduğu projenin hedefi: gelecek için çevreye duyarlı, hayata bakış açısı gelişmiş, geçmişine ve geleceğine sahip çıkan, sorumluluk sahibi, ahlaki değerleri yüksek ve el becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Proje sonunda; özgüveni yüksek, ahlaki değerleri gelişmiş, sorumluluk bilinci yükselmiş, kendi öz kültürüne sahip çıkan, ailesi ve çevresiyle güçlü bağ kurabilen, geçmişini anlayıp yorumlayan ve geleceğe hazır bireyler olmaları beklenmektedir. Ortak proje takvimi planlanmakta ve yapılan çalışmaların yer aldığı sanal sergi yapılacaktır.

Yayın: 15.03.2022 - Güncelleme: 15.03.2022 11:44 - Görüntülenme: 225