ORDU / KORGAN - Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murtaza ALAN ve Şube Müdürümüz Kenan KÖKLÜKAYA okulumuzu ziyaret etti.Ziyaret kapsamında incelemelerde bulunan Müdürümüz, öğretmenlerimizle bir araya gelerek yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında okul müdürümüzden bilgi aldı.Ardından öğrencilerimizle bir araya gelen müdürümüz yüksek öğrenim,kariyer ve mesleki öğrenim üzerine bir toplantı gerçekleştirerek öğrencilerimizin motivasyonu ve gelecekteki hedefleri hakkında görüşlerini aldı.

Şbt

Ock

Çedes projesi kapsamında Regaip kandili dolayısıyla okul öğrenci ve öğretmenlerimizin kandili kutlandı. Günün anlam ve önemine binaen kandil duası yazılı notlar ve kandil simidi ikram edildi.

Ock

Ara

Okulumuz Korgan Çiftlik ÇPAL öğrenci ve öğretmenleriyle, okul içi iletişimi pekiştirmeye, moral ve motivasyonu arttırmaya yönelik kahvaltı programı tertip edildi.

Ara

Katılımcı öğrencilerimiz Romanya Gist SRL ve Red Pepper giyim üretim fabrikalarında ki iş temelli öğrenme faaliyeti olan stajlarını başarıyla tamamladı. Öğrencilerimiz Dikiş Makinesi Operatörlüğü alanında ki stajları sonrasında mesleki açıdan kendini geliştirme, yeni ve güncel beceriler elde etme fırsatı buldu. Aynı zamanda katılımcı öğrencilerimiz yabancı dil alanında gelişim kaydederken, kültürel hoşgörü ve farkındalık sahibi oldu. Süreç boyunca bizleri destekleyen, gerekli rehberliği eden Türkiye Ulusal Ajansı'na teşekkür ederiz.

Kas

Okul müdür yardımcımız Burcu Balaban ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Selma Dede'nin 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yürütmüş oldukları  e-Twinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.Emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Kas

ÇEDES kapsamında Gazze'ye yardım amacıyla Korgan ortaokulu tarafından düzenlenen kermesi , sosyal duyarlılık kazandırmak ve farkındalık yaratmak için  öğrencilerimiz ile birlikte  ziyaret ettik.  Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Çiftlik ÇPAL öğrenci ve öğretmenlerine; tarihi, turistik kültür ve eğitim gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında Niksar, Tokat ili ve Ballıca Mağarası, Amasya ili ve müzeler, Samsun ili gezildi. Etkinliğin Tokat bölümünde bizleri ağırlayan Sayın Valimiz Numan HATİPOĞLU'na okulumuz adına şükranlarımızı arz ediyoruz.