ORDU / KORGAN - Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesi 11.sınıf çocuk gelişimi öğrencilerimiz 'Ben Her Yerde Varım' ve 'Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor' projesi kapsamında Korgan Merkez Anaokulu öğrencileri ile Geleneksel Çocuk Oyunlarını oynadılar ve yüz boyama yaptılar. Öğrencilerimiz alan derslerinde öğrendiklerini pratik ederken anasınıfı öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Nis

Okulumuz öğrencileri öğretmenleri nezaretinde; mesleki alanlarındaki uygulamaları yerinde görme, bu alanlarda tecrübe edinme kazanımına yönelik Ordu Ünv. Fatsa MYO'ya ve Fatsa OSB'ye ardından Bakanlığımızın uyguladığı "Sosyal Sorumluluk Programı, Ben Her Yerde Varım ve ÇEDES Projeleri'kapsamında Fatsa Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Mrt

Veli ziyaretlerinin öğrenci başarısı açısından önemli olduğu bilinciyle, öğrenci ve veli motivasyonunu arttırmak adına ev ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Mrt

Duyarlı  öğrencilerimizin  ve öğretmenlerimizin katkıda bulunduğu bu kampanya sayesinde paylaşma ve yardımlaşma duyguları bizzat yaşandı. Toplanan para ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.Kampanyaya katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109.Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma günü anısına ilimiz genelinde düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencimiz Sıla Hatice ÇEÇEN'e Ordu Valiliğince düzenlenen programda ödülü takdim edildi. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla öğrencilerimiz kendi öğretmenlerinden sonra, Halk Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim Uygulama Okulu bayan öğretmen ve personellerinin Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak hazırladıkları ikramlıkları dağıttılar.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda  Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında çevre duyarlılığını arttırmak,sorumluluk düşüncelerini pekiştirmek amacıyla okul çevresinde atık temizliği yaptılar.

Şbt

İlimiz Ordu Kültür Merkezi Üniversite Bölüm Tanıtım günleri Etkinliği  ve Ordu Üniversitesi kampüs ziyaretimizi son sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Üniversite ziyaretimizde bizleri ağırlayan değerli hocamız Fatih ÖNER 'e teşekkür ediyoruz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murtaza ALAN ve Şube Müdürümüz Kenan KÖKLÜKAYA okulumuzu ziyaret etti.Ziyaret kapsamında incelemelerde bulunan Müdürümüz, öğretmenlerimizle bir araya gelerek yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında okul müdürümüzden bilgi aldı.Ardından öğrencilerimizle bir araya gelen müdürümüz yüksek öğrenim,kariyer ve mesleki öğrenim üzerine bir toplantı gerçekleştirerek öğrencilerimizin motivasyonu ve gelecekteki hedefleri hakkında görüşlerini aldı.

Ock

Çedes projesi kapsamında Regaip kandili dolayısıyla okul öğrenci ve öğretmenlerimizin kandili kutlandı. Günün anlam ve önemine binaen kandil duası yazılı notlar ve kandil simidi ikram edildi.